Pudle - Forum

Prijava | Registracija

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

utorak, 11.05.2010., 10:24

Pudla na kvadrat
Pudla na kvadrat
Starost: 39
Ime mog ljubimca (1): adon
Rođendan mog ljubimca (1): 27. 05. 2008.
Ime mog ljubimca (2): dharma
Rođendan mog ljubimca (2): 29. 06. 2009.

Probala sam Black and black šampon od Chris Christensena i Midnight regenerator od All systemsa i vrlo sam zadovoljna. Šampon je crn ali stvara bijelu pjenu i ništa ne ostaje na rukama ali zato regenerator!!! :_define003: probajte…vrlo je jak, piše da se razrjeđuje 1:5 ali mislim da bi moglo i 1:10. Ruke i nokti još su mi crni ali je dlaka svilenkasta i sjajna. Regenerator je stvarno neobično gust pa se jedva istisne iz bočice ali super olakšava raščešljavanje i dlaka je stvarno posebno nježna i sjajna. Možda malo previše mekana za kupanje pred izložbu.
Probala sam papilotne od rižinih papirića, lijepe su kada se stave ali to kratko traje...mislim da su izdržljivije najlonske.

Vrh Vrh
  Profil Pošalji e-mail

utorak, 11.05.2010., 11:19

I ja sam probala Chris Christ. šampon i stvarno je ok,ali samo jedno kupanje pred izložbu jer osim sjaja daje čvrstinu dlaci.Ne farba ruke,miriše na bilje i ja sam ga držala samo tri minuta a i piše da je 5-10 min dovoljno.On jednostavno daje živost dlaci a ne farba je.Za često kupanje imamo Day to day.

Vrh Vrh

ponedjeljak, 19.07.2010., 19:16

Spremna za izložbu
Spremna za izložbu
Starost: 38
Ime mog ljubimca (1): Pink Baika U.C.P.
Rođendan mog ljubimca (1): 09. 08. 2003.
Ime mog ljubimca (2): Jasenak Nostalgy
Rođendan mog ljubimca (2): 22. 06. 2005.

.....evo upravo stigoh sa prezentacije nove linije parfema za pse, linije Ring 5!.......mogu reći da su me oduševili, jer su potpuno prirodni, izrađeni od čistih esencijalnih ulja, prirodne baze, a dolaze u 4 mirisa; kiwi, mandarina,mango i nar! Meni osobno se najviše dopao miris mandarine (agrumi su moj izbor)
...još jedna posebnost ovih mirisa je ta što su u tekučem stanju i raspršuju se na pumpicu, bez tlaka (ne štete za ozon, psi ih se manje boje, jer ne ispuštaju onaj zvuk pssssssss)
...puno su ugodniji od onih kemijskih parfema, a ujedno mogu poslužiti i kao osvježivač prostora....uostalom, za koji dan naći će se na policama vašeg Pet shopa, pa probajte :115:

when life gives you lemons,make yourself a lemonade

ne živim od pudla-živim za pudle

http://pudlklub.info/

Vrh Vrh
  Profil Pošalji e-mail Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.